Test sluha

Zaradi težav s sluhom sem se odpravil na test sluha

Zaradi težav s sluhom sem se odpravil na test sluha

Nekaj časa nazaj, sem pri odbojki dobil nekolikšno manjšo poškodbo. Tukaj pa mi je žoga priletela naravnost v glavo, ko je nasprotni igralec zabijal žogo, kjer pa sem zaradi refleksov obrnil glavo, tako da mi je žoga priletela v uho. No tako pa sem takrat začel slišati zelo močno piskanje v ušesu, kar pa me je zelo prestrašilo. Po nekaj minutah, oziroma po približno pol ure, pa se je to piskanje končalo, tako da sem si mislil, da ni nič narobe, ter sem nadaljeval z igro.

Tako pa sem še isti večer začutil, ko sem si prižgal televizijo, da so me določeni toni nekoliko motili, oziroma sem začel čutiti nekolikšno bolečino v mojemu ušesu. To pa me je začelo zelo skrbeti, saj je bilo naslednja dva dni isto. Zato pa sem se odpravil do zdravnika, kjer pa mi je ta naredil test sluha, da bi lahko videl, kaj je narobe z mojim ušesom. Predvideval pa je, da je verjetno zaradi udarca nekaj narobe z bobničem v ušesu. Ko pa je bil test sluha opravljen, pa je zdravnik lahko nato točno videl, kaj je narobe. Izkazalo pa se je, da je bil njegov sum pravilen, ter je težava bila res na mojemu bobniču.

Zato pa mi je nato ponudil zdravljenje, kjer pa sem imel na izbiro tudi operacijo, katera pa bi mi lahko takoj pomagala, vendar pa bi moral malo paziti na okrevanje. Vseeno pa sem se odločil za operacijo, ter sem poseg imel nato že zelo hitro. Po temu pa sem moral nekaj dni paziti, da nisem poslušal ničesar glasnejšega, ter paziti sem moral da mi v uho ni prišlo nič vode.

Sedaj, ko pa je od tega minilo nekaj časa, pa je moj sluh spet čisto dober, kar pa je potrdil ponoven test sluha, ki sem ga opravil nekaj dni po operaciji.